ЯК ЗАЛИШИТИ ДИТИНУ З СОБОЮ НАВІЧНО, АБО ІНСТРУКЦІЯ ДЛЯ СПРАВЖНІХ БАТЬКІВ


Це інструкція тільки для “Справжніх Батьків”.

Справжні Батьки, незалежно від статі, чітко знають, що дитину вони народжували для себе в страшних муках і агонії, що вона тепер зобов’язана присвятити своїм батькам все своє свідоме (і, особливо, несвідоме) життя.

Якщо у вас немає бажання залишити при собі назавжди свою дитину – значить або ви недостатньо Справжні, або недостатньо Батьки. Але звичайно ж, всі хочуть, щоб рідне дитя завжди було поруч і радувало своєю присутністю – а як же інакше?
Отже, це досить докладна, хоч і неповна інструкція про те, як максимально довго протримати своє дитя поруч з собою.

Перше, що треба собі усвідомити – це те, що силою ніколи і нікого при собі втримати надовго не вийде. Чим більше грубі прийоми ви використовуєте – тим менше буде результат.
Головна мета – домогтися того, щоб дитина не дорослішала, а домогтися цього непросто – потрібно починати з перших років життя, поступово відточуючи свою майстерність в цьому процесі.
Несамостійність дитини – перший крок до вашого успіху! Для початку вам необхідно вселити дитині думку, що сама вона без вас – ні до чого не здатна і сама ні з чим не впорається.
У три роки з першого разу не може зав’язати шнурки? Обов’язково зверніть увагу на його / її/ незграбність і неумілість. З важким подихом зав’яжіть шнурки самі – і зав’язуйте їх років до десяти.
Нехай гарненько відчує, як вам важко за нею доглядати і наскільки вона невміла сама по собі. Не забувайте використовувати цей принцип якомога частіше і в усьому!
Це повинно відбуватися дійсно всюди – намалювала дитина картинку – розкритикує тіні і перспективу. Написала оповідання – посмійтеся над смішним вибором імені персонажа. Робить уроки? Нехай робить відразу ідеально, а інакше – не рахується.

В душі дитина не повинна замикатися до 18 років – що це ще за сором перед рідною матір’ю або рідним батьком? Посуд мити не давайте – тільки тарілки переб’є. Готувати їжу забороніть – спалить квартиру. Прати йому/їй/ звичайно ж ні в якому разі не можна – ну куди там з пральною машиною розібратися, вона же такий недосвідчена, напевно що-небудь зіпсує.
І завжди, завжди повторюйте, що без вашої допомоги він/вона/ не виживе в суворому зовнішньому світі. Як можна частіше пояснюйте дитині, що вона не може сама нічого. Вона повинна залишатися якомога більш безпорадною – адже якщо навчиться доглядати за самим собою – так все, прощай, тільки ви його і бачили.
Цього допустити ніяк не можна. Ваша дитина ні в якому разі не повинна навчитися жодному навику самостійного життя!
Якщо в 30 років син просить випрати маму свої шкарпетки – вважайте ви домоглися приголомшливого успіху. Майже напевно такий син залишиться з мамою до самої смерті.
Далі – коло спілкування дитини повинен бути мінімальним, схваленим особисто вами – інакше нахапається ще зайвих ідей – а це вам зовсім не потрібно! Навпаки, чим менше вона спілкується з однолітками – тим краще ви контролюєте її і тим менше ймовірність що вона раптом закохається і почне пропадати вечорами, а то ще на цілу ніч! Це абсолютно неприпустимо.
Всі друзі повинні суворо відбиратися вами і звичайно, найсуворішим чином розкритиковані перед вашою дитиною – нехай знає, на яких незначних особистостей вона намагається проміняти Справжнього Батька /Справжню Матір! Це важливо ще й тому, що друзі можуть навчити його дбати про себе, або показати, що можна жити інакше. Це абсолютно неприпустимо.
Дитина не повинна відлучатися з дому більше ніж на кілька годин – тому що сам вона у ванній собі намилити спину не може – як же вона ночувати десь залишиться? Загалом, пам’ятайте про те, що будь-який друг вашої дитини – ваш найперший ворог, який намагається відвести її від вас. Вже про друзів протилежної статі я навіть не говорю – женіть їх з порога і ні в якому разі не дозволяйте своєму дитяткові навіть подумати про шлюб.

У дитини може бути тільки один партнер, і цей партнер – ви!

І головна приправа до страви – це гостре почуття провини. Воно – як клей може утримувати вашу дитину у ваших ніг вічно. Кожен день по два-три рази розповідайте криваві подробиці народження, муки перших днів, кошмарні витрати і неймовірні жертви, на які ви пішли заради нього. Все повинно бути в максимально чорному кольорі.
Без неї ви помрете. Вона винна в ваших хворобах. Вона їсть ваш хліб, живе під вашою дахом, а користі і подяки від нього, п’ятирічного, як не було, так і немає. Втовкмачуйте в голову дитині цю ідею якомога старанніше. Немає нічого важливішого вашого благополуччя, на вівтар якого повинне лягти життя вашої дитини. Вона повинна залишитися при вас, а для цього вона не повинна від вас відокремитися. Дитина не повинна встигнути зрозуміти, що у неї є свої бажання, адже існують тільки ваші бажання, а ваші бажання – це її бажання!
Дитина зобов’язана за вашим безсловесним зітханням вміти здогадуватися, що у вас болить голова, по кинутому погляду – що вам душно, по гробовій мовчанці – що ви незадоволені. Вона повинна стати телепатом – тільки повне злиття, тільки хардкор!
Ось і всі поради, вони досить прості у виконанні, будь-який з цим впорається, якщо буде приділяти достатньо часу своїй мрії – ніколи не розлучатися зі своїм дорогоцінним сином / дочкою/. Так, це нелегко і потрібно багато зусиль, на це потрібно покласти масу часу і творчих поривів, постійно припиняючи будь-які спроби знайти свободу або здійснити втечу. Тільки тотальний контроль, тільки повне розмиття кордонів, тільки глибоке почуття провини приведуть вас до успіху – до того, що ваша дитина буде тільки і єдино вашою до самої вашої смерті.