Зниклий медальйон /The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone/ (2013)

Зниклий медальйон /The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone/ (2013)Зниклий медальйон /The Lost Medallion: The Adventures of Billy Stone/ (2013)
Жанр: Фентезі, Пригоди, Сімейний
режисер: Білл М’юїр
В ролях:
Біллі Ангер, Семмі Ханратті, Джеймс Хонг, Дженсен Панеттьєрі, Вільям Коркер, Алекс Кендрік, Марк Дакаскос, Ліза ЛоЦіцеро, Хел Рубнік, Сідні С. Ліуфау, Ку Сіркар, Дженніфер Родс, Кен Струткер, Хермон Джонс, Марлоу Пейтон, Кейсі Джонс, Алекс Дін, Джон Маренго, Ерік Унгер.
випущено:США
тривалість:1:37:36
Переклад: Професійний багатоголосий

Одного разу Деніел (Алекс Кендрік) по дорозі на бейсбольний матч заїхав в будинок сімейного типу віддати деякі подарунки дітям. Там він побачив Біллі, який весь час мовчить, дівчинку Емми, яка думала, що вона народилася помилково і хлопчика Хукко, який вважав себе королем. І він вирішив їм розповісти казку про археолога Майкла Стоуна займався пошуками стародавнього медальйона. Але на жаль його пошуки не увінчалися успіхом і тоді йому вирішується допомогти його син Біллі, якому вдається розшукати медальйон. Головний герой зі своїм кращим другом Оллі, бажаючи пригод, раптом потрапив на двісті років назад в минуле.
Це прекрасний дитячий фільм в якому показано цінність чистого серця, любов і план Бога для кожної людини.

на жаль рекламу перед початком фільму не вдається вимкнути,
потерпіть 1 хвилину, а краще – вимкніть звук fellow


{PAGEBREAK}

джерело