Божий дарунок здоров’я – Дон Колберт

Божий дарунок здоров'я - Дон Колберт Цикл передач з Доном Колбертом, в яких докладно розповідається про те, як отримати і зберегти чудовий дарунок Бога – здоров’я.

1. ШЛЯХ ВІД ЗЦІЛЕННЯ ДО ЗДОРОВ’Я.
2. ПЕРЕБУВАЮЧИ В БОЖОМУ ДАРУНКУ ЗДОРОВ’Я.
3. БОЖИЙ ПЛАН ДЛЯ ВАШОГО ДОБРОБУТУ.
4. ХОДИТИ БОЖИМ ШЛЯХОМ ЗДОРОВ’Я.
5. ЗАКЛАДАЮЧИ ОСНОВИ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я.   
6. ДОТРИМУЮЧИСЬ БОЖОГО ПЛАНУ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я.
7. ПІДСТАВИ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ’Я.
8. БУДЬТЕ ЗДОРОВІ І УСПІШНІ.
9. ЖИТТЯ В ПОВНОТІ ЗДОРОВ’Я.

 Дон Колберт – доктор медицини, з 1987 року працює сімейним лікарем. Автор ряду бестселерів, ведучий (спільно з дружиною Мері) щомісячних колонок в журналах “Харизма” і “Партнерс” і національного ток-шоу “Ваше здоров’я”.
Розробив власну лінію полівітамінів “Дівайн Хелс Нейшнл Продактс”. Він регулярно виступає на семінарах з повідомленнями на теми “Як підтримувати здоров’я, яке дав нам Бог”, “Сім стовпів здоров’я” та ін.
Дон Колберт проживає в місті Орландо, штат Флорида.

Доктор Колберт допоміг зберегти життя і відновити здоров’я десяткам пацієнтів, від яких відмовилися інші лікарі. Це вміння прийшло до нього не відразу. Він вивчав наукову літературу, багато їздив по різних країнах, зустрічався з відомими фахівцями з харчування та здорового способу життя. Йому вдалося зібрати цінний матеріал – найостанніші і найбільш повні дані про можливість мати міцне здоров’я і жити повноцінним життям.
Працюючи з людьми, які перенесли інфаркт або інсульт, які страждають від онкологічних, аутоімунних або інших важких захворювань, доктор Колберт накопичив величезний практичний досвід.

Під час своїх семінарів він ділиться з учасниками всім, чим опанував сам, і тими знаннями, які передали йому інші люди.