Давня легенда. Коли сонце було богом. /Stara baśń: Kiedy słońce było bogiem/

Давня легенда. Коли сонце було богом. /Stara baśń: Kiedy słońce było bogiem/Давня легенда. Коли сонце було богом. /Stara baśń: Kiedy słońce było bogiem/
дивитися онлайн українською
Жанр: Історія, драма
Рік: 2003
Країна: Польща
Режисер: Єжи Гоффман
У ролях: Міхал Жебровський, Марина Александрова, Малгожата Форемняк, Даніель Ольбрихський, Богдан Ступка, Анна Димна, Ева Вісьньовська, Мачей Козловський, Єжи Треля, Анджей Печіньський.

Дія фільму розгортається в дев’ятому столітті, в язичницьких племенах стародавніх слов’ян. Знатні князі ведуть безперервні війни, борючись за вплив і владу. Але навіть тут, серед бруду і крові, знаходиться місце шляхетності, честі, любові … Як, втім, підлості і підступності.
Єжи Гоффман в черговий раз підносить подарунок всім любителям історичного бойовика і робить це майстерно! Він зумів поєднати історичні хроніки, язичницькі слов’янські міфи і фрагменти повісті польського белетриста XIX століття Йозефа Крошевского, перетворивши картину в незабутнє видовище. Велика кількість батальних сцен, динамічність сюжетної лінії і блискуча гра провідних зірок польського, російського та українського кіно роблять цю стрічку неповторною подвійно.

на жаль рекламу перед початком фільму не вдається вимкнути,
потерпіть 1 хвилину, а краще – вимкніть звук fellow