Реколекції для спільнот подружь «Домашня Церква» в м. Бучачі

Реколекції для спільнот подружь «Домашня Церква» в м. БучачіЯкщо неправильно закласти фундамент на будинок. То він дасть осадку і будівля буде зруйнована. Щоб подібного не сталось в родині, час від часу потрібно призупинитись на життєвій дорозі, і подивитись на спільне життя родини в світлі Христової науки. Подібне, робить спільнота подружь «Домашня Церква» в м. Бучачі, в оо. Василіян у монастирі, де відбуваються 10-и денні реколекції з 14 – 24 серпня.

В реколекціях «10 кроків до християнської зрілості», які провадять: ієрм. Андрей Павлишин, ЧСВВ – модератор Руху Світло-Життя (в цей Рух входить спільнота родин «Домашня Церква») у Львівській Архієпархії та отець Михайло Пазиняк в яких беруть участь 65 учасників, серед них родини з дітьми різного віку.

Спільноту родин «Домашня Церква» 21 серпня відвідав владика Димитрій Григорак, ЧСВВ що звершив Архієрейську Божественну Літургію для родин, а також уділив особисте благословення кожній родині зокрема, а двох хлопчиків: Дмитра й Матвія, що виказують бажання в майбутньому служити Христові в священстві, благословив у особливий спосіб, щоб зростали в Божому покликані.

Преосвященний Владика Димитрій в чудовий спосіб заохотив родини до наслідування Христа й прагнення святості життя. По завершенні літургії Владика Димитрій частувався спільно з родинами, де сім’ї вільно могли спілкуватись з Преосвященнішим Владикою, що залишило надзвичайне враження для родин і дітей.
Реколекції для спільнот подружь «Домашня Церква» в м. Бучачі