41 Конгрегація Відповідальних Руху Світло-Життя. (відео)

41 Конгрегація Відповідальних Руху Світло-Життя. (відео)З 26 по 28 лютого 2016 р. у м. Ченстохова (Польща) відбулася XLI Конгрегація відповідальних Руху Світло-Життя (Оаза). Участь у ній взяли відповідальні за Оазу з Польщі і з країн, де розвивається Рух Світло–Життя.
Цій події передувала XXI міжнародна оазова зустріч Parresia, на якій учасники ділилися досвідом творення Оази, обговорювали актуальні питання тощо. Українську делегацію представляли: Львівська, Києво-Житомирська та Кам’янець-Подільська дієцезії Римо-Католицької Церкви і Львівська архиєпархія УГКЦ.

Під час Конгрегації, між іншим, відбувалося представлення гасла та знаку наступного формаційного року, який розпочнеться у Русі світло-Життя від урочистості Зіслання Святого Духа. Гаслом формаційного року 2016/2017 в Оазі будуть слова – «Милосердні як Отець». Натомість знаком цього ж року – символічні долоні: долоні Бога обіймають долоні Ісуса; за іншою інтерпретацією – долоні людини, відданої милосердному Богу. Долоні нагадують проміння вогню, що символізує старанність у виконанні вчинків милосердя. Верхні долоні «запалюють» нижні до служби (дияконії) у Церкві.

відеозапис конференцій, проповідей. свідчень.
польська мова