паломництва до Меджугор’є

Послання Богородиці з Меджугор’я:

“Дорогі діти! Сьогодні хочу огорнути вас усіх моїм покровом і повести дорогою навернення. Дорогі діти, прошу вас, віддайте Господеві все ваше минуле, все зло, яке нагромадилося у ваших серцях. Бажаю, щоби всі ви були щасливими. Тоді ніхто не буде в грісі. Через те, дорогі діти, моліться. У молитві пізнаєте нову стежину радості. Радість з’явиться у ваших серцях, і тоді зможете бути щасливими свідками того, що я і мій Син бажаємо від кожного з вас. Я вас благословляю. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”

“Дорогі діти! Хочу сьогодні запросити вас жити новим життям. Дорогі діти, зрозумійте, що Бог у своєму задумі спасіння людства вибрав кожного з вас. Ви нездатні зрозуміти, наскільки кожен з вас є дорогим у помислах Божих. Отож, дорогі діти, моліться, щоб у молитві ви зрозуміли, як відтепер і надалі маєте чинити згідно з задумом Божим. Я з вами, щоб ви змогли все здійснити. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”

“Дорогі діти! Сьогодні Я закликаю вас до складного і болючого кроку – до вашого єднання з моїм Сином. Закликаю вас до повного визнання та сповідання гріхів, до очищення. Нечисте серце не може бути в Моєму Сині і з Моїм Сином. Нечисте серце не може дати плід любові та єдності. Нечисте серце неспроможне чинити праведні та справедливі діла;…Діти Мої, послухайтесь Мене і йдіть зі Мною. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”

“Дорогі діти! Прошу вас від сьогодні й надалі осягнути дорогу святості. Я люблю вас і тому благаю, щоб ви були святими. Не хочу, аби сатана створював труднощі на вашій стежині. Дорогі діти, моліться і приймайте все, що Бог дає у дорозі до святості. Дорога болюча, але хто почав нею йти, тому Бог дарує всю свою ласку. Той, хто нею йде, з радістю відгукується на заклик Божий. Не звертайте надто багато уваги на дрібні земні речі, але звертайте душу до речей небесних. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”

“Дорогі діти! Сьогодні знову прошу вас молитися, щоб молитва стала для вас життям. Віддайте увесь час Ісусові – і так отримаєте все, що бажаєте. Він віддячить вам сторицею. Дорогі діти, сатана – сильний і чатує, щоб вас спокусити. Моліться, і він не заподіє вам ніякого зла, ані не перешкодить іти дорогою святості. Дорогі діти, ставайте через молитву щораз ближчими до Бога. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”

“Дорогі діти! Сьогодні я знову закликаю вас до повного навернення. Воно є важливим для тих, котрі не вибрали Бога. Бог може дати все, що від нього просите, але ви шукаєте Його тільки тоді, коли вас допікає хвороба чи щось інше. Тоді уявляєте собі Бога, як когось далекого, який вас не чує і не зважає на ваші мольби. Ні, дорогі діти, це не так! Якщо ви живете віддалені від Бога, то не можете чекати ласки, бо не шукаєте її глибокою вірою. Молюся за вас постійно і бажаю щораз більше наблизити вас до Бога, але я нічого не можу зробити, якщо ви цього не побажаєте. Тому, дорогі діти, довірте своє життя рукам Божим. Я благословляю вас. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”

“Дорогі діти! Сьогодні прошу вас цілком віддатися Богові. Все, що ви робите, і все, що маєте – віддайте Богові, щоб він міг у вашому житті царювати. Не бійтеся, бо Я є з вами, навіть тоді, коли ви думаєте, що немає виходу, і панує сатана. Я приношу вам мир. Я є вашою Матір’ю і Царицею Миру. Я благословляю вас радістю, щоб Бог був для вас усім. Тільки так Господь зможе провадити вас до глибин духовного життя. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”

“Дорогі діти! Сьогодні прошу вас прийняти мої веління. Настали дні, коли маєте зважитися жити для миру, добра і для Бога. Вигнати з свого життя та думок ненависть, заздрість і ревнощі, щоб у вас жила лише любов до Бога й ближнього. Я з вами, і веду вас до нового часу, який Бог дає вам для того, щоб його повніше пізнати. Дякую, що відповіли на Мій заклик.”

“Дорогі діти! Прошу вас тепер, як іще ніколи, готуватися до приходу Ісуса. Нехай маленький Ісус царює у ваших серцях. Ви будете щасливими тільки тоді, коли Ісус стане вашим приятелем. Тоді не буде вам важко ані молитися, ані складати жертви, ані засвідчувати своїм життям велич Ісуса. Бо Він дасть вам у цей час силу й радість. Я поряд з вами, зі своєю молитвою й заступництвом. Я вас люблю і всіх благословляю. Дякую, що відповіли на Мій заклик.”

“Дорогі діти! Бог дає Мені цей час, як дар для вас, щоб Я могла навчати і провадити вас на дорозі спасіння. Дорогі діти, тепер ви не усвідомлюєте цієї ласки, але скоро прийде час, коли ви будете плакати за цими посланнями. Ось чому, дітоньки, живіть усіма словами, котрі Я дала вам у цей час ласки і віднови молитви, допоки молитва стане для вас радістю. Особливо кличу всіх тих, які посвятилися Моєму Непорочному Серцю, – стати прикладом для інших. Я кличу всіх, священиків і богопосвячених осіб, молитися й інших навчати молитись на вервиці. Вервиця, дітоньки, є особливо дорогою для Мене. Через молитву на вервиці відкрийте ваші серця Мені і Я буду мати можливість допомагати вам. Дякую, що відповіли на Мій заклик.”

“Дорогі діти! У цей час посту, час ласки, закликаю вас відкрити свої серця на ті дари, які Бог бажає вам послати. Не замикайтеся, але з молитвою і самовідреченням неустанно кажіть “Так” Богові, й Він воздасть вам з надлишком. Я є з вами і люблю вас, дорогі діти, ніжною Материнською любов’ю. Дякую, що відповіли на Мій заклик”

“Дорогі діти! Запрошую вас сьогодні до молитви. Потребую ваших молитов на прославу Бога. Дорогі діти, благаю вас слухати і виконувати моє материнське прохання; прохання, продиктоване Любов’ю. Тільки тоді я зможу вам допомогти. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”
“Дорогі діти! Ще раз прошу вас молитися серцем. Дорогі діти, якщо ви будете молитися серцем, у ваших серцях розтопиться лід. Навернення буде легке для всіх, хто бажає навернутися. Це той дар, що маємо випрошувати для свого ближнього. Дякую, що ви відповіли на мій заклик. “

“Дорогі діточки, вірте, моліться і любіть, і Бог буде з вами. Він дасть вам дар усіх ласк, яких ви від Нього просите. Я є для вас даром, тому що Бог дозволяє Мені день за днем бути з вами і любити кожного з вас надзвичайною любов’ю. Тому, діти, в молитві та простоті відкрийте свої серця і будьте свідками Моєї присутності. Дякую, що відповіли на Мій заклик”.

“Дорогі діти! Якщо навіть ви є далеко від Мого Серця, Я з любов’ю закликаю вас: Наверніться! Не забувайте, Я є ваша Мати і відчуваю біль за кожного з вас, хто є далеко від Мого Серця. Однак Я не залишу вас самотніми. Я вірю, що ви зможете покинути дорогу гріха і стати на шлях святості.
Дякую, що відповіли на Мій заклик”.

“Дорогі діти! Сьогодні Я знову закликаю всіх вас молитися. Тільки тоді, дітоньки, ваші серця мінятимуться, ставатимуть кращими і будуть більш здатними приймати Боже Слово. Дітоньки, не дозволяйте сатані відтягувати вас від молитви і робити з вами, що він хоче. Я закликаю вас бути відповідальними і рішучими, і посвячувати в молитві кожен день Богові. Дітоньки, нехай Служба Божа не буде звичкою для вас, але життям. Живучи кожного дня Відправою Євхаристії, ви відчуватимете потребу святості і будете рости у святості. Я близько біля вас і заступаюся перед Богом за кожного з вас, щоб Він міг давати вам силу змінювати ваші серця. Дякую, що відповіли на Мій заклик.”

“Дорогі діти! І сьогодні закликаю вас молитися і постити. Як Я вже казала і знову повторюю, діти Мої, молитвою і постом можна зупинити війни. Мир – це коштовний дар від Бога. Шукайте, моліться і здобудете його. Говоріть про мир і носіть його у ваших серцях. Плекайте його, як квітку, яка потребує води, ніжності і світла. Будьте тими, хто дарує мир іншим. Я з вами і заступаюся за вас.
Дякую, що відповіли на Мій заклик.”

“Дорогі діти! Запрошую вас сьогодні йти дорогою святості. Моліться, щоб ви могли зрозуміти красу і велич тої дороги, на якій Бог себе об’являє вам. Найбільше моліться, аби бути готовими на все, що Бог робить для вас, щоб ще в цьому житті ви змогли подякувати Господеві, втішаючись усім що Він звершує через кожного з вас. Я всіх вас благословляю. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”

“Дорогі діти! Сьогодні прошу вас подякувати Богові за всі дари, навіть найменші, які ви отримали в житті. Дякую разом з вами і хочу, щоб ви відчули радість дарів, і щоб Бог був усім для кожного з вас. Так ви зможете зростати безперестанку на дорозі до святості. Дякую, що ви відповіли на мій заклик.”
Дорогі дітки! Сьогодні Я знову закликаю вас бути сильними в молитві та в хвилини випробувань. Проживайте своє християнське покликання в радості, покорі й свідченні для інших. Я з вами і всіх вас віддаю моєму Сину, а Він буде вашою силою та підтримкою. Дякую, що відповіли на мій заклик”.
Запрошуємо Вас відвідати це
найблагословенніше місце
ОБ`ЯВЛЕНЬ ПРЕЧИСТОЇ ДІВИ МАРІЇ,
які тривають на землі вже понад
тридцять один рік!

Контакти координаторів для здійснення паломництва до Меджугор’є:
+380984358567 АНЯ
+380503770824 ЛЮДМИЛА
+380676743151 БОГДАН