“Науковий факт: геями не народжуються, а стають!” – Людмила Гридковець

Які причини динамічного поширення ЛГБТ світом? Яким чином в психіку людини може проникнути ураження вірусом нетрадиційної сексуальної орієнтації?
Про це в розмові з психологом Людмилою Гридковець в часі підсумкової програми “Голос народу, голос Божий” на радіо Марія

Багато років прихильники гомосексуального лобі намагалися годувати нас тим, що схильність до нетрадиційної сексуальної орієнтації може бути вродженою якістю! Було вкладено великі кошти в науку на пошук гомогену. Його не знайшли! Знайшли ген, який відповідає за алкоголізм, та ген, що відповідає за психічні захворювання.
Зараз науковці довели, що гомсексуалістами стають через пластичність нейронів (електрично збудлива клітина, що обробляє та передає інформацію у вигляді електричного або хімічного сигналу.-Авт.). Іншими словами, дитина в часі формування переживає певні травми, вони фіксуються, і в нейронах відбуваються певні зміни, які формують певний тип гомоповедінки. Але завдяки нейронній пластичності можливий і зворотній процес, повернення до природного стану!
Гомосексуальні нахили формуються до 5-6 літнього віку. Можуть виникати навіть в часі утробного періоду. Наприклад, коли формується одна стать, а батьки орієнтуються на іншу! Тобто, не сприймають дитину іншої статті. Інша проблема, коли народжується дівчинка, а батьки з нею поводяться за моделлю виховання хлопчика, і навпаки.
Якщо брати з практики, лесбіянок витягнути з цієї хвороби – легше. Бо в них є потреба народжувати!
Ті, хто проходить повністю психотерапію – мають позитивну динаміку оздоровлення. Важливою є допомога священиків. Лише за наявності волі вилізти з хвороби неможливо! Має бути крок за кроком, певне переформатування. Варто лікувати не гомосексуалізм, а людську душу. Лікування душі від травм, це і є лікування від гомосексуальності!