Чому у нас війна???

Чому у нас війна???

Чому у нас війна???
От сиджу, читаю пророка Ісаю і розумію, що це про мій народ :
«Але він народ попустошений та поплюндрований; усі вони по печерах пов’язані та по в’язницях поховані; стали вони за грабіж, і немає визвольника, за здобич, й немає того, хто б сказав: « Поверни!»
Хто з нас візьме оце до вух, на майбутнє почує й послухає?
Хто Якова (Крим) дав на здобич, а Ізраїля (Україну) грабіжникам?
Хіба ж не Господь, що ми проти Нього грішили були і не хотіли ходити путями Його, а Закону Його ми не слухали?
І Він вилив на нас жар гніву Свого та насилля війни, що палахкотить навколо нас, та ми, українці, не пізнали, і в на нашій землі горить насилля, та ми не беремо до серця цього! (пор.Іс.42,22-25)
Наш Господь є Всемогутній Бог, Той самий який творив чудеса в Ізраїлі, чи ж Він не має сили в Україні?
«Ото ж бо, Господня рука не скоротшала, щоб не помагати, і Його вухо не стало тяжким, щоб не чути, бо то тільки переступи ваші відділювали вас від вашого Бога, і ваші провини ховали обличчя Його від вас, щоб Він не почув, бо ваші долоні заплямлені кров’ю, ваші ж пальці беззаконням, уста ваші говорять неправду, язик ваш белькоче лихе!» ( Іс.59,1-3)
Може вже прийшов час, коли потрібно закрити двері перед дияволом і поставити Господа нашого Ісуса Христа в центрі свого життя???
Я дуже часто про гріхи хабарництва, здирництва, але ще є інші…
Ідолопоклонство, розпуста… чи не пора сказати «Відрікаюсь від сатани і всіх діл його?»
Від забобонів, бабок-цілительок, ворожок, екстрасенсів, фен-шую, червоних ниток, амулетів, воску, олова і т.д. і т.п.
Може треба виключити програми і серіали, які доводять до отупіння мене і мою родину???
Справді ПОЧУТИ frown emoticon ту музику і кліпи, які дивиться молодь…
Мене вражає, нечутливість батьків до своїх дітей: ляльки-чудовиська, мультики – зомбі, а потім скидання вроків, часті походи до бабок, щоб відробили…
Послухати ті слова, які ми говоримо – так часто вони щедро пересіяні матами, вульгарними жартами, прокльонами – і попри все ми називаємо себе «християнами»…
Може вже прийшов час до правдивого навернення до Бога?
Увага!!!!!!!
Радісна новина: бо ж Господь не тільки каже про гріхи, а дає також нам обітницю Свою:
«Чи ж від сильного буде віднята здобич, і чи награбоване гвалтівником урятоване буде?
Бо Господь каже так: Полонені відібрані будуть від сильного, і врятована буде здобич насильника, і Я стану на прю із твоїми суперечниками, синів же твоїх Я спасу. І Я змушу твоїх гнобителів їсти тіло своє, і вони повпиваються власною кров’ю, немов би вином молодим… І пізнає тоді кожне тіло, що Я то Господь, твій Спаситель та твій Відкупитель, Потужний Яковів!» (Іс.49,24-26)
Ті, хто надіється на Господа – не осоромиться!!!
P.S.Сьогодні величезні черги стоять, щоб поцілувати образ Ісуса Христа,але … цілую Вчителя в обличчя, а чи СЛУХАЮ Його науку ?
Справді, чого Він нас вчить сьогодні?
Відкрий Його Слово і послухай…

с. Климентія Луків