Вчимося чути себе

Вчимося чути себе
Як навчитись чути свої ВЛАСНІ бажання і слідувати їм?
Чи дійсно Я хочу цього (зберегти стосунки в тій формі, в якій вони є, переїхати в інше місто, змінити професію і т.д.), чи це очікування мого оточення: батьків, чоловіка, керівника і ще хто зна кого? Всі ми, чого гріха таїти, в тій чи іншій мірі орієнтуємось на загально прийняті в суспільстві норми успішності, привабливості, реалізованості, престижності. Проте напевно, найважливіше – вміти серед всіх зовнішніх впливів та настанов почути власний голос, розрізняти, де є я, а де вже зовсім не я.

Напередодні Новорічних та Різдв’яних свят, я підготувала маленький подарунок, приємну і корисну вправу, систематично виконуючи яку, ви з легкістю зможети розпізнавати голос власної інтуїції. Я сама часто користуюсь запропонованою вправою, адже значно легше почути свою інтуіцію та слідувати їй, коли вмієш розпізнавати голос свого тіла.

Буває так, що наші бажання не поспішають здійснюватись, бо в нашій голові є багато різних, часто суперечливих думок, і яким з них слідувати часто складно оприділитись. Вічна дилема – мені до розумних, чи до красивих? Саме в таких випадках, коли важкувато визначитись, дуже цінним є вміння чути, яким бажанням моє тіло каже “так”, а яким “ні”, бо хто-хто а наше тіло ніколи не обманює!

А ще мені так хочеться привітати Вас та Ваші родини з Новим 2017 роком та Різдвом Христовим!
Міцного здоров’я, добробуту, душевного тепла від друзів і близьких та Божої благодаті!
Нехай рік Новий буде багатим на добро, щедрим на успіхи та приємні несподіванки! Хай Ваша праця завжди буле потрібною і корисною, а успіхи – вагомими і переконливими!
Прийдешній рік нехай буде щасливим і мирним, а Різдво Христове – наповнить серця любов’ю, надією і вірою!