Не бійтеся помилок!

Не бійтеся помилок!Будь-які відносини також будуються на міцному фундаменті спільної роботи. Ви зможете досягти набагато більше, якщо будете працювати спільно, аніж поодинці . Друга людина завжди замикає коло . Міцні відносини залежать від зусиль двох партнерів, а сила кожного з партнерів відносин залежить від їх якості.
Перестаньте бігти від проблем! Зіткніться обличчям до обличчя з усіма невдачами, виправте ситуацію, спілкуйтеся, цінуєте, прощайте і ЛЮБІТЬ людей.
Поламайте будь-які емоційні стіни, які Ви побудували навколо себе, і відчуйте кожну гостру емоцію, як хорошу, так і погану. Це реальне життя і Ви не повинні боятися говорити на ті чи інші теми. Слухайте і говоріть, не ображаючи інших людей. Спілкування – це не просто важлива частина відносин, це і є стосунки.
Один із секретів хороших взаємостосунків, описаний Н.Пезешкіаном: «Хваліть голосно, критикуйте тихо. Сприймайте індивідуальні відмінності один одного не як привід для конфліктів, а як те, чому ви можете навчитись один у одного».
Слова любові мають бути підкріплені вчинками. Звертайте увагу навіть на дрібниці для того, щоб Ваші кохані зрозуміли і повірили в те, що вони Вам не байдужі.
Будь-які відносини також будуються на міцному фундаменті спільної роботи. Ви зможете досягти набагато більше, якщо будете працювати спільно, аніж поодинці . Друга людина завжди замикає коло . Міцні відносини залежать від зусиль двох партнерів, а сила кожного з партнерів відносин залежить від їх якості.
І пам’ятайте те, що відносини не можуть завжди ділитися 50 на 50. Ви також не здатні викладатися завжди на повну. У той час, коли один з вас може віддавати тільки 20 відсотків, інший може викладати 80 і навпаки. Здорові стосунки полягають в тому, щоб віддавати більше навіть у той час, коли один з їхніх учасників на це не здатний.
Не бійтеся помилок! Не помиляється лише той, хто нічого не робить і кому просто все байдуже. Проте вчіться визнавати власні помилки і використовувати власні промахи на зростання у мудрості. Але не забувайте, що “ваша половина” має також подібне право на “недосконалість”. Лише спільно, допомагаючи одне одному, крок за кроком, не зосереджуючись на недоліках ближнього, ви зможете зростати у найдивовижнішому почутті ― Любові. І тоді з роками ваші почуття не будуть слабшати, а навпаки набуватимуть нового потужного звучання.
Любов- здібність характеру. У одних в характері її весь час чекати, в інших-неперервно шукати, і третіх- всюди знаходити. Найлегше- ненавидіти. Найважче- досягати порозуміння.
Сім’я- це по суті проект, яким потрібно управляти щасливі сім’ї- це ефективні команди, які гнучко взаємодіють, адаптовуються, приймають спільні рішення. По принципу управління проектами, автор Брюс Ейлер, бере у сучасних веб-розробчиків ідеї : менше строгих правил, більше особистісного спілкування, відсутність жорсткої ієрархії, піклування , зацікавленість та підтримка, урізноманітнення цікавим, регулярні перевірки статусу проекту ( що йде добре, що могло б бути краще в нашій сім’ї).
Щаслива сім’я- це твій вибір.