“Він і Вона. Щастя бути справжніми”

"Він і Вона. Щастя бути справжніми" Щасливе подружжя. Міцна сім’я. Щирі, відкриті стосунки між чоловіком та дружиною. В наш час «ринкового споживацтва» все це видається майже казкою, адже такі нематеріальні речі не є надто популярними чи поширеними у нашому суспільстві.

Тож чи можлива щаслива сім’я з міцними і відкритими взаємостосунками сьогодні? Якщо так, то як цього досягнути, де навчитись, у кого набратись досвіду? Для того, щоб стати спеціалістом і працювати в певній сфері, потрібно вчитись від трьох і до десяти років, а так, чесно, то й ціле життя, враховуючи різні тренінги, майстер-класи чи курси підвищення кваліфікації.

Але, на жаль, ніде не навчають бути хорошим чоловіком чи дружиною, батьком чи матір’ю. Добре, що останнім часом все більше поширюється практика передшлюбних наук (при церквах, як правило) чи різноманітних психологічних тренінгів «Жіночності» чи «Мужності». І ми маємо змогу хоча б частково здобути ті знання і навички, які нам потрібні щоденно для творення своєї щасливої сім’ї.

Ця книга є результатом не лише теоретичних знань з психології, які я збирала більше 17 років. Вона більше про внутрішній досвід, про власне переживання здобутих знань. Все, що тут написано, я проживала і перевіряла на власному досвіді крок за кроком, сходинка за сходинкою. Але на рівні теоретичних знань чи навіть на рівні зовнішньої поведінки ці ідеї не працюють… І, тільки ставши внутрішнім інтеріоризованим досвідом, коли інакше вже й не уявляєш як, лише тоді вони дають свої результати для творення міцних, щасливих стосунків у шлюбі, а передусім для власного зростання і гармонії.

Я б назвала цю книгу «Психологія для життя. Або як бути щасливим у шлюбі». Це такий собі короткий конспект базових знань з психології стосунків між чоловіком та жінкою.

Дякую видавництву КнигоВир за співпрацю та чудове оформлення книжки!

Відгуки на книжку можна почитати у фейсбуці: ВідгукиКнига

Книжка вже є в продажу. Звертайтесь В ФБ, месенджері Lidiya Kondratyk
за тел. (096) 474 23 78
або пишіть lkondratyk@gmail.com