Любов завжди з нами.

Любов завжди з нами.

Життєво необхідно вміти відкривати душу, що замкнулася від нас, і відновлювати гармонію.
Багато пар перетворюються на подібність двох пересохлих губок, які жадібно висмоктують один з одного життя. Усі ми егоїстично вимагаємо від інших, щоб вони негайно розпочали задовольняти наші потреби. І лише мудрі люди знаходять стежинку до свободи, яка виводить їх із стану вічного розчарування.

Пам’ятайте, Біблія вчить: «Мирні переговори починає той, хто сильніший». Ви готові стати «сильним», взяти на себе відповідальність за те, щоб налагодити відносини? Інколи потрібне істотне зусилля волі, щоб не відповісти ударом на удар. Часто потрібні консультації фахівця, психотерапевта, щоб розібратися з моделями поведінки, зі своїми здібностями, стереотипами для того, щоб жити далі життям, сповненим любові.

Мені дуже подобається історія з чудової книги Смолі Г., Трент Д. «Любов у християнському шлюбі». Ось вона: «Я запитав дружину футболіста, чи багато вона знає про роль свого чоловіка у команді. Мене б не здивувало, якщо б вона відповіла: «О, йому платять за те, щоб він біг попереду всіх», але вона мені відповіла десятихвилинною лекцією з детальним аналізом різних прийомів атаки. Здивувавшись її знаннями в області спорту, я хотів дізнатися, яким чином їй вдалося стати експертом і так добре засвоїти особливості гри свого чоловіка. І ось тоді ця жінка піднесла мені справжній урок на тему «Як стати найкращим вболівальником свого чоловіка». По мірі того як ріс інтерес дружини до занять чоловіка і готовності їх підтримати, відносини цієї пари ставали все гармонічнішими. Загалом дружина не розраховувала на яку-небудь віддачу, однак тоді і чоловік став проявляти стійку зацікавленість її справами. Вона не збиралась підмінювати тренера, вона просто своїми питаннями, своїм розумінням говорила чоловікові: «Ти дорогий мені, а тому мені дорогі й твої захоплення».
Подружнє життя є дивовижною мандрівкою простором людського буття. І як у будь-якій мандрівці, людина, що мандрує, переживає як духовні злети, так і фізичні болі. Вона відчуває насолоду від мандрівки, але не полишають її і всі тягарі дороги. Вирушаючи у путь, ми завжди мусимо не тільки орієнтуватися на власні бажання та почуття, але й також володіти інформацією щодо законів успішного подорожування. Коли ми не враховуємо ці закони, то досить часто зустрічаємося з негативними наслідками нашого невігластва.

Мудрість – це одна з найбільших чеснот, які нам дарував Господь. Тож будьте мудрими і мудро розпорядіться отриманими знаннями.

Любов завжди з нами. Це наша життєва сила, це Бог, це наші батьки, кохані нам люди, діти. Бажаю вам жити закоханими в життя та один в одного. Від чорно-білих до веселкових кольорів щастя. Хай кожна мить вашого життя буде сповнена віри, надії та любові.

Жоден фільм, книга, ані один психотерапевт не можуть вирішити усі ваші сімейні питання. Але отримавши знання, пізнавши та відкривши себе та застосовуючи їх на практиці ви дійсно можете направити ваші стосунки в правильне русло і подорожувати шляхом справжнього кохання. Якщо ви цього хочете. Вирушайте в подорож назустріч своїм серцям, ставши дослідниками та практиками по покращенню свого життя, життя, сповненого любові. Знайшовши ключі до серця. Якщо Ви про це мрієте.