Сім’янин /The Family Man / (2000)

Сім'янин /The Family Man / (2000)Сім’янин /The Family Man / (2000)
Країна: США
Жанр: Драма, Мелодрама, Комедія

Режисер: Бретт Ретнер
У ролях: Ніколас Кейдж, Теа Леоні, Дон Чідл, Джеремі Півен, Сол Рубінек, Йозеф Зоммер, Макензі Вега, Джейк Миллкович, Райан Миллкович, Ліза Торнхілл

13 років тому Джек Кемпбелл волів кар’єру особистому житті: він попрощався зі своєю дівчиною на ім’я Кейт і відправився в Лондон. Тепер Джек – успішний бізнесмен і директор великої компанії, для якого немає нічого важливішого роботи, і навіть у переддень Різдва він вимагає від своїх підлеглих повної віддачі і не хоче відпускати їх додому. Йому належить велика угода, так що компанії не до свят.

У цей же час йому приходить записка від Кейт, але Джек не хоче дзвонити їй, оскільки побоюється ностальгії і не хоче сам себе засмучувати. Повертаючись додому пізно ввечері, він виявляється в невеликому магазинчику, і в результаті ряду подій виявляє, що його життя круто змінилася. Він давно одружений на Кейт, у нього двоє дітей і собака, а посаду директора займає людина, з яким Джек напередодні зіткнувся в магазинчику. Тепер герой жадає повернути собі колишнє життя, але з часом розуміє, що вдруге втрачати Кейт і відмовлятися від щастя з нею він теж не хоче.

на жаль рекламу перед початком фільму не вдається вимкнути,
потерпіть 1 хвилину, а краще – вимкніть звук fellow



Сім'янин /The Family Man / (2000)