Християнин чи сатаніст – хто ти?

Не можна святкувати сатаністичні свята і залишатись вірним Христові, чи величати себе після цього Християнином – це абсурд! Що викликає цинічний сміх. Цей сміх цинічний, бо від нього хочеться плакати.
Християнин чи сатаніст - хто ти?
Християнин чи сатаніст - хто ти?

Найбільша проблема сучасності це те, що християни перестають бути християнами. Якщо ми поглянемо на перші століття християн, то можемо зауважити одну річ, є багато мучеників за Христову віру. Мученики відмовлялись відректись Христа, вони ішли радо на смерть, але зберігали віру в своєму серці ціною життя. Бог неодноразово потверджував це чудами, що показувало Його одно згідність з мучениками у справі віри.
Щоб уникнути смерті, християнам було достатньо кинути ложечку ладану в кадильницю перед ідолом, а далі йди на всі чотири сторони, і тебе ніхто не буде зачіпати. Християни відмовлялись святкувати празники різних божків, де було багато халявного питва і наїдків, за які не потрібно було оплачувати – християни залишались впроголодь, але своєї руки не простягали до жертвенного м’яса ідолам. Не потрібно було іноді навіть робити визнання цього ідола за бога, і можливо було зберегти власне життя і життя своїх рідних. Проте, кожний християнин знав, вчинити це, є прямою ознакою відректись Христа! Відректись Христа – це перестати бути Християнином.
Стоїть фундаментальне питання: що сталось з християнами, які легковажно святкують сатаністичні свята з більшим запалом і завзятістю ніж свої християнські? «Хто вірний у найменшім, той і в великому вірний; а хто нечесний у найменшім, той і в великому нечесний. … Жадний слуга не може двом панам служити, бо він або одного зненавидить, а другого полюбить, або буде триматися одного, а другим понехтує. Не можете служити Богові й мамоні.»(Лк.16:10…13) – говорить нам Святе Писання. Не можна святкувати сатані стичні свята і залишатись вірним Христові, чи величати себе після цього Християнином – це абсурд! Що викликає цинічний сміх. Цей сміх цинічний, бо від нього хочеться плакати.
Поглянемо в Google, що Інтернет говорить про «сатаністичні празники», перша на горизонт виходить Вікіпедія (28.10.2014-подаю дату заходу на сторінку):
«Сатанинские праздники
Дни, к которым обычно приурочивается чёрная месса:
1. Вальпургиева ночь (на 1 мая).
2. Хеллоуин (на 1 ноября).
3. Ламес (на 1 августа).
4. Сретенье (на 15 февраля).
5. Ночь цветения папоротника (на 6 июля).
6. Дни зимнего и летнего сонцестояния, осеннего и весеннего равноденствия.
7. Ночь каждого полнолуния.»
Чорна меса – це найбільша образа Бога людиною, і зневага жертви Христової, бо на месі зневажається Свята Євхаристія (Тіло Христове), що підступно одержується в церкві – адепти сатани приступають до причастя, але не споживають, а приносять на чорну месу. На чорній месі приносять жертву сатані в чаші, де є: кров тварини (хоч краще людська, когось з адептів), менструальна кров повії і Тіло Христове в Євхаристії. Це величезна зневага Святої Тайни – Євхаристії, більше зневажити не можна (лише в ритуалах Гафіни Маковій – після Євхаристії споживати власний послід. Де відбувається зневага в людському тілі).
Далі електронні сторінки подають: «Праздник шуток и развлечений, темный карнавал». Найбільші празники сатаністів – це «Великі празники», де Хеллоувін (або у сатаністів ще називається «Ночь Власти или Канун») займає друге місце у році.
Це дослідження можна було б і далі проводити, але гадаю немає потреби, бо кожним має доступ до інтернету, і сам може перевірити. Я лише застерігаю ЦЕ СЕРЙОЗНА РІЧ, І ВАЖКИЙ ГРІХ ЗРАДИ ХРЕСНОЇ ПРИСЯГИ. Особа, що була причасна до таких святкувань, має негайно приступити до тайни сповіді, бо бавитись ігри з сатаною – це ходити по гострому лезу.
Не надійтесь на добре майбутнє з дияволом – він БАТЬКО БРЕХНІ. Християнам категорично забороняється брати участь чи організовувати свята ХЕЛОУВІНА!!! Цим християнин відлучає себе від Христа і Церкви (Католицької чи Православної, тут без різниць).