Нам 3 рочки!!!

Нам 3 рочки!!!

Спільнота Домашня Церква постала у Львові при монастирі Святого Онуфрія отців-василіян за дозволом і благословенням тодішнього ігумена отця Юстина Кучера.
Модератором (духівником) спільноти був призначений отець Кирило Оприск.
26 вересня 2010 року відбулася перша зустріч кола Домашньої Церкви. Родини Василь і Леся Кидик, Анатолій і Ліля Стецько, Віталій і Наталя Тимань, Мирон і Оксана Шкробут, а також Арміна Гришкян утворили перше коло Домашньої Церкви.

Ми зустрічалися щомісяця, разом молилися, розважали над Святим Письмом, ділилися своїми радощами і клопотами. На кожній зустрічі був обов’язково присутній священик.
9 лютого 2011 року відбулася зустріч єпископа-помічника Львівської архієпархії Венедикта Алексійчука з проводом спільноти, на завершення якої владика Венедикт дав усний дозвіл на діяльність “Домашньої Церкви” у Львові і уділив своє благословення.(див. статтю про зустріч)
Невдовзі до спільноти почали долучатися нові родини: Василь і Люба Оверко, Олег і Ірина Мартин, Микола і Марія Пашко, Кіс Володимир і Оксана, Дебеляк Петро і Леся. Розпочав працювати зі Домашньою Церквою отець Андрей Павлишин.
Зараз спільнота складається з двох повноцінних кіл, в яких всі учасники пережили 15-денні реколекції, а також ще близько 20 родин, які проходять початкову формацію.
Маємо намір з Божою Поміччю і благословенням настоятелів утворити нові кола при інших парафіях міста Львова, а також у Жовкві та в інших містах.
Просимо Вашої молитви за всіх членів Домашньої Церкви, за її розвиток і поширення.

відповідальна пара Мирон і Оксана Шкробут