Щастя…

Щастя…Це коли вмієш любити людей і маєш, з ким поділитися емоціями.
Коли знаходиш однодумців.
Коли при зустрічі тобі дарують усмішку, а не презирливий погляд.
Коли відчуваєш за спиною крила, хоча ніколи не зможеш злетіти.
Коли тебе не залишають у спокої.
Коли дощ плаче разом із тобою.
Коли ніколи не відчуваєш себе самотнім.
Коли тебе впізнають ті, хто не бачив років із десять.
Коли в душі не буває зими, а тільки тепла весна чи жарке літо. Коли віриш у казки…

Щастя… Коли йдеш босим по траві, не боячись загнати в ступню скалку. Коли перебираєш руками теплий пісок. Коли стираєш восковий наліт з яблука. Коли бачиш, як пасуться коні. Коли поруч пролітає лелека. Коли сідає сонце, залишаючи за собою рожевий слід. Коли в полі ловиш вітер. Коли перші квіти показуються з-під снігу. Коли слухаєш вечірнє кумкання жабок. Коли золоте колосся гнеться додолу. Коли п’єш воду з джерела. Коли молишся по-дитячому щиро. Коли кажеш: «Я люблю тебе» і чуєш у відповідь: «Я тебе теж кохаю».

Щастя… Коли плачеш. Коли в хворобі про тебе піклуються. Коли віриш. Коли вмієш зупинитися і перевести дух. Коли знаєш, що чиниш правильно. Коли живеш у мирі. Коли не знаєш, хто такі лікарі. Коли миєш руки у фонтані. Коли отримуєш листи. Коли спізнюєшся, але все одно приходиш вчасно. Коли дякуєш. Коли час не має значення. Коли гладиш сусідського собаку і він тебе не кусає. Коли знаєш, що дочекаєшся. Коли про твій день народження не забувають. Коли даруєш квіти. Коли приносиш добрі новини.

Щастя… Коли свіча в твоїх руках не гасне. Коли в темряві немає страху. Коли не думаєш цифрами. Коли розгортаєш шоколад із фольги. Коли знаходиш загублене. Коли маєш що фотографувати. Коли відчуваєш запах свіжого сіна. Коли не бракує слів. Коли можеш допомагати безкорисливо. Коли тобі довіряють. Коли знаєш, що недарма прожив день. Коли можеш протистояти системі. Коли взуваєш кросівки після туфель на каблуках. Коли не сумніваєшся. Коли маєш вибір. Коли можеш бути добрим і милосердним. Коли відчуваєш краплі сонця на шкірі.

Щастя… Коли хтось дякує Богові за те, що ти є…

Насолоджуйтеся кожним життєвим моментом!
Знаходьте щастя в простих речах! Тоді є можливість бути здоровими: фізично, психологічно, духовно.

Марія Хомів,та мамусі тернопільського форуму СІМЕЙКА http://forum.mamusi.org.ua/