Сад зранених дітей

Коли мама вбиває дитину в своєму лоні , то Господь плаче…

Господь зробив їй найцінніший дарунок, а вона його не прийняла….

Вона боялася , що не вистачить грошей, сили, що покине чоловік, що вона не зробить кар”єри, що дім надто малий, щоб прийняти ще одну дитину, що не дасть дітям, які вже є освіти , будинку , машини ….

Вона забула, що Господь , даруючи дитину завжди допоможе у всіх труднощах , а в найважчі дні понесе цілу родину в своїх обіймах ….

Так було є і буде, бо Господь панує над своїм словом ! А ми маємо Йому довіряти, бо ми всі Божі діти. Кожного з нас Бог творив з великою любов”ю і не залишить нас самих по всі дні життя …

Господь плаче, а потім ангелики приносять йому вбиту дитину і він зцілює її своєю любов”ю , омиває своїми слізьми і несе в найкращий сад в раю. Сад , який має назву ” Сад зранених дітей “….

Господь і Діва Марія стають їм батьками і діти ростуть там. Щодня дитина молиться за своїх батьків і цілу родину , в якій їй не знайщлося місця …. Вони щодня прилітають додому , щоб привітатися зі своїми батьками і щодня повертаються назад у свій небесний дім .

Батьки несуть тягар вбитого життя щодня аж до того часу, коли прийдуть до Бога і скажуть йому : ” Прости , бо я вбила -вбив найдорожче , що Ти послав мені … ”

Тоді дитина приходить у їхні сни і мама та тато бачать частинку її небесного життя …, а вона промовляє до них ” Я люблю тебе і ми зустрінемося одного дня . Тоді я покажу тобі свій дім …”

Сад зранених дітей

Анничка Федунь
Кохана дружина
Щаслива мама
менеджер в sling-sling.com.ua – ТУТ найкращі товари для малечі !!!