Бігуді …

В донечки випускний в садочку .
– Принцесо , хочеш мама тебе накрутить на бігуді ?
– А що таке бігуді ?
– Це такі штуки, які накручують на голову на ніч, а зранку знімають і волосся все в кучерях .
– Хочу, хочу, давай …
А тепер мені треба алярмово пригадати , де востаннє тицьнула свою торбинку з бігудями . До пошуків таки довелося залучити св. Антоніо . Бігуді знайдено , УРААА
Кожен бігудь на малій голівці розглядався в усіх можливих ракурсах перед дзеркалом. Потім донечка гнала в ліжечко пробувати, чи не буде тиснути голівку під час сну . О вечірній порі для мене це був урок терпеливості , бо накручування зайняло більше години . Окрім ліжечка новий бігудь треба було конче показати таткові і братикові щоразу розказуючи що завтра там будуть кучері .
– А звідки будуть ? – питає братик
– Я не знаю звідки вони з”являться, але мама каже що будуть…
З самого ранку донечка обережно перепробувала всі бігуді на голові, чи бува котрийсь не загубився вночі .
Процес знімання бігудів і народження кучерів супроводжувався неймовірними емоціями і донечки і синочка і тривав також майже годину. Кожен кучерик конче треба було оглянути з усіх сторін , потім покружляти в танку перед дзеркалом і лише тоді можна було знімати наступний бігудь. Про перші кучері того дня знали всі , хто знає донечку ! З самого ранку новина була детально переказана в телефонному режимі дідусеві і обидвом бабусям . А сусідці , друзям і всім знайомим , які бачили нас дорогою до садочку випала чудесна нагода побачити кучері вживу .
Неймовірно важливо мамі передати дівчинці, що вона є гарною, що вона принцеса , бо теперішній світ руйнує жіночність , делікатність , ніжність … Так само важливо дати дитині вдосталь часу, щоб радіти тут і тепер , смакуючи кожну хвилину життя. Коли мама втомлена це не є легко, але з Божою допомогою завше можливо !!!

Бігуді ...

Анничка Федунь
Кохана дружина
Щаслива мама
Менеджер в sling-sling.com.ua- найкращі товари для малечі