Формула Творця.

Формула Творця.Образно кажучи, звівшись на ноги і все більше усвідомлюючи себе, кожен із нас у той чи інший спосіб намагається скласти відповідь на питання: «яким же є цей навколишній світ?». Бо надіємось, що тим самим вдастся збагнути інше, важливіше – «хто я, хто ми на цій Землі, в чому моє, наше завдання і покликання?» Наслідком цих роздумувань в багатьох формується переконання: навколишній світ має свого Творця…
У цій книжці автор дає відповідь на багаторазово поставлені кореспондентами газет і телебачення питання щодо присудження Темплтонівської премії (13.03. 2008 р.) польському вченому-космологу (і теологу) Міхалу Геллєру, дослідження якого, як повідомляли, привели «до важливих проривів у релігійних концепціях, а також розширили горизонти науки».
Автор пропонує уважніше приглянутися до формули для числа варіантів замість «традиційно прийнятої при наукових розмірковуваннях» імовірності якоїсь події.
Пропонуючи оцінку кількості можливих варіантів як «Формулу Творця», автор звертає увагу і на інші її грані, що зазвичай залишаються поза увагою дослідників. Підкреслюється важливість поняття «вертикаль» як головної опори становлення світогляду.

[attachment=276:ФОРМУЛА ТВОРЦЯ.pdf]